İskenderun’da günü birlik evde fuhuş yapan 2 kadın gözaltına alındı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği fuhuş operasyonunda 2 kişiye idari işlem uygulandı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği fuhuş operasyonunda 2 kişiye idari işlem uygulandı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, genel asayişin ve kamu düzeninin sağlanması için çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmada, İskenderun ilçesi genelinde günübirlik kiralanan yerlerde denetim gerçekleştirildi. Pirireis Mahallesi'nde bulunan bir ikamette H.A. ile B.G. isimli şahısların fuhuş yaptığı belirlendi.

Şüpheli şahıslar hakkında idari işlem yapıldı.

Manşetler

Bıçakladığı eski eşine cezaevinden torunuyla ölüm tehdidi gönderdi
Sel nedeniyle yolu tahrip olan bölgede mahsur kalan 12 balıkçıyı itfaiye kurtardı
Serik’te yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Filo Jet faciasında kızını bekleyen babanın feryadı: "66 gündür kızım kayıp, arama çalışmalarının devam etmesini istiyorum"
Interpol tarafından aranan hükümlü havalimanında yakalandı
Gazipaşa’da iki otomobil çarpıştı :2 yaralı
Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik "rüşvet" ve "yolsuzluk" davasında Böcek ve oğlunun tutukluluk hallerinin devamına karar
Adana’da kaçakçılık operasyonu: 4 şüpheli yakalandı
Osmaniye’de alacağını alamadığını iddia eden şahıs otomobilini ateşe verdi
Antalya’da 15 günde aranan 585 kişi yakalandı