İskenderun’da hırsızlık yapan 2 kişi yakalandı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen 3 farklı İşyerinden hırsızlık olayının şüphelisi 2 kişi yakalandı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen 3 farklı İşyerinden hırsızlık olayının şüphelisi 2 kişi yakalandı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 12 Eylül 2025 günü İskenderun Kurtuluş Mahallesinde meydana gelen 3 farklı İşyerinden hırsızlık olayı ile ilgili yaptıkları çalışmada şüphelilerin K.G.K. ve B.Y. olduğu tespit edilerek gözaltına alındı.

Şahıslarla birlikte; 14 adet cep telefonu, USB kabloları, çeşitli gıda malzemeleri ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından K.G.K. adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi, B.Y. ise kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Manşetler

Serik’te yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Filo Jet faciasında kızını bekleyen babanın feryadı: "66 gündür kızım kayıp, arama çalışmalarının devam etmesini istiyorum"
Interpol tarafından aranan hükümlü havalimanında yakalandı
Gazipaşa’da iki otomobil çarpıştı :2 yaralı
Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik "rüşvet" ve "yolsuzluk" davasında Böcek ve oğlunun tutukluluk hallerinin devamına karar
Adana’da kaçakçılık operasyonu: 4 şüpheli yakalandı
Osmaniye’de alacağını alamadığını iddia eden şahıs otomobilini ateşe verdi
Antalya’da 15 günde aranan 585 kişi yakalandı
Isparta’da 41 düzensiz göçmen yakalandı
Aksu’da uyuşturucu operasyonu