İskenderun’da silah ve fişek ele geçirildi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda; 1295 şahıs, 1045 araç ve 297 motosiklet sorgulandı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda; 1295 şahıs, 1045 araç ve 297 motosiklet sorgulandı.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kentte asayişi ve huzuru sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İskenderun ilçesinde polis ekiplerince 7 Mayıs tarihinde yapılan uygulamalarda; 1295 şahıs, 1045 araç ve 297 motosiklet sorgulandı. Yapılan sorgulamalarda; 7 aranan şahıs yakalandı, 1 kayıp şahıs bulundu. Yakalanan şahıslardan 2" si tutuklanırken 3 motosiklet trafikten men edildi.

Yapılan aramalarda; 3 adet tabanca,19 adet fişek, 57 gram cannabinoid, 9 gram esrar maddesi ve 5 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Manşetler

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev değişimi
Serik’te hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
Antalya’da otel odasında uyuşturucuya 2 tutuklama
Osmaniye’de TAG Otoyolu’nda tır devrildi: 1 yaralı
Manavgat’ta 4 milyon 350 bin liralık gümrük kaçağı ürün ele geçirildi
Boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürülen genç kadının cenazesi defnedildi
Okul saldırganın babasına 10 kez ağırlaştırılmış müebbet, anneye 22,5 yıla kadar hapis cezası istemi
Yangından korkan hamile kediyi itfaiye kurtardı
15 dakika önce çıktıkları eve yangın haberiyle geldiler güvenlik kamerasını izleyince şok oldular
Manavgat Şelalesi’nde adacıkta mahsur kalan 6 kişi kurtarıldı