İskenderun’da tarihi eser kaçakçılığı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde eline geçirdiği 104 parça sikke ve objeleri satmak isteyen tarihi eser kaçakçısı yakalandı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde eline geçirdiği 104 parça sikke ve objeleri satmak isteyen tarihi eser kaçakçısı yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Hatay İl Jandarma Komutanlığına bağlı İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Mahallesinde H.K isimli şahsın elinde tarihi eser bulunduğu ve satmaya çalıştığı bilgisine ulaştı.

Jandarma ekiplerince şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramada tarihi eser olduğu değerlendirilen 90 adet sikke, 11 adet obje ve 3 adet yüzük ele geçirildi. Şüpheli H.K gözaltına alınarak adli işlem başlatıldı. Ele geçirilen tarihi eserler Müze müdürlüğüne teslim edildi.

Manşetler

Duvar saatlerinden 48 kilodan fazla uyuşturucu çıktı: 4 tutuklama
Boşanma aşamasındaki eşini defalarca bıçaklayan koca tutuklandı
Av dönüşü arkadaşının ölümüne neden olan sanık 2 yıl 6 ay hapis cezasıyla tahliye edildi
Antalya’da ağaçtan inemeyen kedi vinç yardımıyla kurtarıldı
Devrilen kamyon hurdaya döndü, sıkışan sürücü kurtarıldı
Isparta’da 10 bin kullanımlık sentetik uyuşturucu ele geçirildi: 1 tutuklama
Sabah süt sağmaya inmişti, elektrik akımından hayatını kaybetti
Manavgat’ta 2 kilo kubar esrar ve 130 kök kenevir ele geçirildi
Gazipaşa’da 145 karton kaçak sigara ele geçirildi
Sıcaktan bunalan çocuklar canlarını hiçe saydı: "Boğulursak vebali belediyenin üzerine olsun"