İskenderun’da uyuşturucu madde satıcıları tutuklandı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde uyuşturucu madde suçu nedeniyle hapis cezası ile aranan 2 şahıs yakalandı, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde uyuşturucu madde suçu nedeniyle hapis cezası ile aranan 2 şahıs yakalandı, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticaretini önlemeye yönelik il genelinde yapılan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak suçundan 3 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan A.A. ile kasten yaralama ve uyuşturucu, uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan toplam 15 yıl 8 ay 14 gün hapis ve 5000 TL adli para cezası bulunan H.A. İskenderun'da yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri sonrası 2 şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Manşetler

Osmaniye’de jandarmadan patlayıcı ve silah operasyonu
Kendilerini yetkili teknik servis olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 2 kişi yakalandı
Oğlunun cezasına yetişti, kendi cezası daha ağır oldu
Beton pompası üzerine düşen işçi öldü
1.5 kilo metamfetamin iki kadın kuryenin bağırsak ve midesinden çıktı
Kurallara uymayan motosiklet sürücülerine 1 milyon 266 bin TL ceza
Babasına çarpıp kaçanlara "İnsanlık dışı bir durum" diyerek tepki gösterdi
Adana’da otomobil köprüden yola düştü: 1 yaralı
Antakya’da bahçe yangını kontrol altına alındı
Kaş’ta Caretta Caretta yuvalama alanları jandarma korumasında