İsmet İnönü Otoparkı yeni yüzü ile hizmete başladı

İsmet İnönü Kent Parkı altındaki katlı otopark yenilenerek hizmete açıldı.

İsmet İnönü Kent Parkı altındaki katlı otopark yenilenerek hizmete açıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki ANET A.Ş'nin işleteceği otopark, 24 otobüs ve 160 otomobil kapasitesiyle kent merkezinde otopark sorununa çözüm olacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Muratpaşa İlçesi İsmet İnönü Kent Meydanı altında yer alan İsmet İnönü Katlı Otoparkı baştan aşağı yenilenerek, vatandaşların hizmetine sunuldu. Belediye Şirketi ANET A.Ş tarafından işletilen otopark, 11 bin metrekare alana sahip ve 3 kattan oluşuyor. Otoparkta -1'inci Kat Otobüs Park alanı, -2'nci ve -3'üncü kat ise otomobil park alanı olarak kullanılacak. Kent Merkezi'nde ciddi bir park sorununu ortadan kaldıracak olan yeraltı otoparkında 24 otobüs, 3 midibüs, 160 otomobil ve 6 engelli park yeri bulunuyor.

"Otopark baştan aşağı yenilendi"

Otoparkın yenileme çalışmaları çerçevesinde elektrik altyapısı, kamera sistemi, yazılım ve donanım altyapısı, yangın algılama sistemleri, yangın söndürme sistemleri, acil durum yönlendirmeleri, yatay dikey işaretlemeler yenilendi. Otoparka, İsmet İnönü Kent Meydanı'ndan inen asansörün bakımları yapıldı. Ayrıca havalandırma sistemleri, aydınlatma sistemleri, yatay dikey işaretlemeler, parklanma düzenleri, WC'ler yeniden düzenlendi. Yağmur suyu gider ve tahliye sistemleri stabil hale getirildi.

Manşetler

Seyir halindeki otomobil alev aldı, ilk müdahale orman işletme personelinden geldi
Oğlak otlatmaya çıktıktan sonra kaybolan kadın, volkanik arazide aranıyor
Mersin’deki tır kazasında can kaybı 2’ye yükseldi
İnşaat malzemelerinin bulunduğu baraka alevlere teslim oldu
Mersin’de minibüs ile vinç çarpıştı: 1 yaralı
Mersin’de tırlar kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
Yolcu minibüsünün yaya geçidinde çarptığı genç kız öldü
Fuhuşa ’Son durak’ operasyonu: 14 tutuklama
Antalya Büyükşehir davasında Böceklerin tutukluluğuna devam kararı
Ağaca zincirlenen römork reklam panosu oldu, ekipler kaynak makinesiyle müdahalede bulundu