Isparta Belediyes, 32 bin adet ücretsiz meyve fidanı dağıtacak

Isparta Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu sene de vatandaşlara ücretsiz meyve fidanı dağıtımı yapacak.

Isparta Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu sene de vatandaşlara ücretsiz meyve fidanı dağıtımı yapacak.

Isparta Belediyesi, daha yeşil bir Isparta için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in göreve gelmesinin ardından Isparta'ya 162 bin 453 metrekarelik yeni park ve yeşil alan kazandırılırken, 27 bin 584 metrekarelik park ve yeşil alanda alanında yenileme çalışmaları yapıldı.

Isparta Belediyesi, "Fidanlar Bizden Meyveler Sizden" sloganıyla geçen yıl armut, ayva, badem, elma, şeftali, kiraz gibi birçok türden on binlerce meyve fidanını ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtarak, toprakla buluşması sağlamıştı. Bu yıl da ücretsiz fidan dağıtımı devam ediyor. Isparta Belediyesi tarafından 5 Mart Salı günü 11.00-17.00 saatleri arasında Belediye binası önünde 32 bin adet meyve fidanı ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtılacak.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, "32 bin adet meyve fidanı dağıtım etkinliğimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum" dedi.

Manşetler

Manzara keyfi hastanede son buldu
Dövüş köpeği üretip yavruların kulaklarını kesen işletmeye 323 bin TL ceza
Yola savrulan motosikletin sürücüsü kaskı sayesinde kurtuldu
Antalya’da ATV dereye uçtu, yaşlı adam hayatını kaybetti
Kozan Belediye Başkanı Atlı’dan sahte fotoğraf iddialarına sert tepki: "Hukuki süreç başlatıldı"
İtfaiye eri yangında dumandan etkilenen kediyi kalp masajı ile hayata döndürdü
Antalya’da 3,5 milyon liralık kaçak elektronik eşya ve oyuncak ele geçirildi
Kahramanmaraş’ta 2,1 milyonluk vurgun yapan sahte polisler yakalandı
Alacabel’de nisan ayında kar sürprizi, sürücüler zor anlar yaşadı
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’ya 5 yıl hapis