Isparta beyaza büründü, karın tadını vatandaşlar kar topu oynayarak çıkardı

Isparta'da öğlen saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oldu. Karın yağışını fırsat bilen vatandaşlar kartopu oynadı.

Isparta'da öğlen saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oldu. Karın yağışını fırsat bilen vatandaşlar kartopu oynadı. Kar yağışı dolayısı ile yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için okullar yarın tatil edildi.

Isparta'da öğlen saatlerinde başlayan kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı ile birlikte şehir beyaza büründü. Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı iş makinaları ve temizleme araçlarıyla yolları temizledi. Kar yağışı ile birlikte vatandaşlar keyifli anlar geçirip kartopu oynadı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre kar yağışının yarın gece etkisini kaybedeceği bildirildi.

Okullar tatil edildi

Öte yandan kar yağışı dolayısı ile yarın eğitime bir günlük ara verildi. Isparta Valiliğinden yapılan açıklamada, "Isparta ili genelinde yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartlarının devam etmesine bağlı olarak, karayolları ile köy ve mahalle yollarında oluşan buzlanmadan dolayı ulaşımda sorunlar yaşanması sebebiyle, öğrencilerimizin ve eğitim personelinin sağlık ve güvenliğinin korunması amacıyla, 6 Şubat 2023 Pazartesi günü eğitime 1 bir gün süre ara verilmesine karar verildi. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarından; hamile, engelli ve diyaliz hastaları ile kalp ve böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan memur ve diğer kamu görevlileri 6 Şubat 2023 Pazartesi günü 1 gün süre ile idari izinli sayılacaklardır" denildi.

Manşetler

Ağaca zincirlenen römork reklam panosu oldu, ekipler kaynak makinesiyle müdahalede bulundu
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik ’rüşvet ve yolsuzluk’ davasında 3. duruşma
Burdur’da samanlık yangını
Antalya’da günübirlik konaklama yerleri ve araç kiralama firmalarına eş zamanlı denetim
Kalp masajıyla hayata döndürülen Mervan, 9 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Asker eğlencesinde silahla ateş eden şahıs yakalandı
Osmaniye’de düğün salonundaki cinayette firari şüpheliler de yakalandı
Gece yarısı patlatılan havai fişek, mahalleyi ayağa kaldırdı: Kimi deprem sandı, kimi maç var zannetti
Yolunu gözlediği iki çocuğunun babası kazada can verdi
Kahve borcu yüzünden toptancıyı iş yerinde darbetti