Isparta’da 25 şok uygulamada 4 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı

Isparta'da Yunus Timleri tarafından yapılan şok uygulamalarda, bin 13 şahıs sorgulanırken, 4 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Isparta'da Yunus Timleri tarafından yapılan şok uygulamalarda, bin 13 şahıs sorgulanırken, 4 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Yunus Timleri tarafından 24- 30 Ekim tarihleri arasında asayişe müessir olayların önlenmesi ve gerçekleşen olaylara daha hızlı müdahale edilmesinin yanı sıra narkotik suçlarla mücadele çerçevesinde yapılan 25 şok uygulamada bin 13 şahıs sorgulandı.

Yapılan çalışmalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu ve uyarıcı maddeler ele geçirilerek 4 şahıs hakkında "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak" suçundan adli işlem başlatıldı.

Manşetler

Dörtyol’da apartman dairesi alevlere teslim oldu
Kamyonun altında kalarak ezilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
Uyuşturucu bağımlısı durak yanında uyuyakaldı
Çiriş bitkisi toplamak için gittiği dağlık alanda hayatını kaybetti
Mersin’de dolandırıcılık şebekesi çökertildi: 100 milyonluk para trafiği ortaya çıktı
Kahramanmaraş’ta 6 gündür kayıp yaşlı adamın cansız bedeni bulundu
Adana’da motosiklette infaz
Gelin ve damat evde ölü bulundu, düğün evi cenaze evi oldu
Eşini öldürüp kaçarken yakalanan koca tutuklandı
Yaşlı adam odasında çıkan yangında hayatını kaybetti