Isparta’da 62 yaşındaki adam arazide ölü bulundu: 3 gözaltı

Isparta'ya bağlı Sütçüler ilçesi İncedere köyü Tahtalı Mahallesinde, 62 yaşındaki bir kişinin boş arazide cansız bedeni bulundu.

Isparta'ya bağlı Sütçüler ilçesi İncedere köyü Tahtalı Mahallesinde, 62 yaşındaki bir kişinin boş arazide cansız bedeni bulundu.

Edinilen bilgiye göre, dün saat 17.00 sıralarında H.Y isimli şahıs boş bir arazide ölü halde bulundu. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yapılan incelemenin ardından H.Y'nin cansız bedeni incelenmek üzere Sütçüler Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ekipler H.Y'nin İncedere köyünde husumetlsi olduğu belirtilen biri kadın ikisi erkek 3 kişiyi gözaltına aldı. M.K, H.K ve T.K ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Manşetler

Kızkalesi açıklarında ceset bulundu, inceleme başlatıldı
Burdur’da çeşmeye zarar veren gençlere idari yaptırım
Tarla sürerken yanmaya başlayan traktör kullanılamaz hale geldi
Eski sevgilisinin elinden kırılan bıçakla kurtuldu
Irmak ortasındaki adacıkta mahsur kalan 4 kişi ekipler tarafından kurtarıldı
Adana’da yıkılan metruk binanın enkazı 48 gündür kaldırılmadı
Motosiklet ve bisikletli çocuğun çarpıştığı anlar kamerada
Uyurken camın patlama sesine uyandı, ihbarla iş yerini küle dönmekten kurtardı
Mersin’de abartı egzoz denetimi: 2 milyon 160 bin TL ceza kesildi, 135 araç trafikten men edildi
Dereye kamyon dolusu atık malzeme döktüler: Doğa katliamı kameraya yansıdı