Isparta’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çelenk töreniyle başladı

Isparta'da Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 101'inci yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, çelenk sunumu ile başladı.

Isparta'da Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 101'inci yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, çelenk sunumu ile başladı.

Isparta'da Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 101'inci yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde çelenk sunma töreni düzenlendi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen törende Atatürk Anıtına Isparta Valisi Abdullah Erin, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Ahmet Aşık ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen tarafından çelenk bırakıldı. Çelenk sunumu ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi.

Törene, Isparta Valisi Abdullah Erin, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Ahmet Aşık, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, siyasi parti temsilcileri, STK üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Isparta'daki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yarın Isparta Valisi Abdullah Erin'in makamında tebrikleri kabul etmesi ve resmi geçit töreniyle devam edecek.

Manşetler

Adana’da otomobil traktöre arkadan çarptı: 1’i ağır 4 yaralı
Adana’da iki evi kurşunlayan şüpheliler yakalandı
Makarna fabrikasında kazana düşen işçi hayatını kaybetti
Osmaniye’de cep telefonu bataryası ustanın elinde alev aldı
Burdur’da motosiklet kazası: 21 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 7 kilo 108 gram esrar ele geçirildi
Osmaniye’de hafif ticari araç tıra arkadan çarptı: 2 yaralı
Osmaniye’de park halindeki kamyon alev alev yandı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil yandı
Alanya’da seyir halindeki hafif ticari araç alev aldı