Isparta’da dernekte kumar oynayan 5 şahsa para cezası

Isparta'da emniyet ekiplerince bir dernekte yapılan kontrolde kumar oynadığı belirlenen 5 şahsa 20 bin 275 TL para cezası uygulandı.

Isparta'da emniyet ekiplerince bir dernekte yapılan kontrolde kumar oynadığı belirlenen 5 şahsa 20 bin 275 TL para cezası uygulandı.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği görevlilerince 20 Kasım 29 Aralık tarihleri arasında 423 iş yeri denetlenerek, 10 iş yerine mevzuata aykırı faaliyet göstermekten işlem yapıldı. Ayrıca 28 Aralık tarihinde Pirimehmet Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir dernekte yapılan kontrolde kumar oynandığı tespit edilerek, kumar oynayan 5 şahsa 20 bin 275 TL para cezası uygulandı. 1 şahsa ise kumar oynamak için yer ve imkan sağlama suçundan adli işlem yapılarak, 2 bin 750 TL paranın mülkiyeti kamuya geçirildi.

Manşetler

Osmaniye’de otomobil uçuruma yuvarlandı: 1 yaralı
Otoyolda feci kaza: Anne yaralandı, sürücü oğlu öldü
İki grup arasındaki tüfekli kavga kamerada
Okul dönüşü kamyon ile çarpışan motosikletteki 2 genç yaralandı
Eğirdir’de yol kenarına savrulan otomobildeki 3 kişi yaralandı
Osmaniye’de kuvvetli yağış: Yollar suyla doldu, araçlar yolda kaldı
Antalya’da doğal gaz kombisinden sızan karbonmonoksit gazından anne ve oğlu zehirlendi
Burdur’da pikap ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Antalya’da iş ve uygun fiyata cep telefonu vaadiyle 3 kişiyi dolandıran şüpheli tutuklandı
Antalya’da 3 mahallenin ulaşımını sağlayan yol çöktü