Isparta’da drift atan sürücüye 32 bin 233 lira para cezası uygulandı

Isparta'da bir alışveriş merkezinin otoparkında drift atan sürücüye polis tarafından 32 bin 233 lira para cezası uygulandı.

Isparta'da bir alışveriş merkezinin otoparkında drift atan sürücüye polis tarafından 32 bin 233 lira para cezası uygulandı.

Isparta'da bir alışveriş merkezinin otoparkında drift atan bir araç olduğu ihbarı üzerine Isparta Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerine gitti. Ekipler güvenlik kameralarını inceleyerek drift atan aracı ve sürücüsünü tespit etti. Sürücüye drift atmasından dolayı 32 bin 233 lira idari para cezası uygulandı.

Drift anı otoparkın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde otomobilin otoparka girdiği, birkaç tur drift attıktan sonra tekrar otoparktan çıkarak uzaklaştığı görülüyor.

Manşetler

İskenderun’da uçurumdan düşen inek iş makinesiyle kurtarıldı
Belen’de konteynerler alevlere teslim oldu
Antakya’da çöplük alan alevlere teslim oldu
Dörtyol’da ev yangınında 3 kişi tahliye edildi
Hassa’da yamaçtan düşen vatandaş kurtarıldı
Kaş’taki orman yangını büyük ölçüde kontrol altında
Mersin’de 7 araçlı zincirleme kaza: 3 yaralı
Adana’da ambulans ve otobüs sürücüleri arasında "yol verme" kavgası
Antalya’da otluk yangını 30 dönümlük alanda etkili oldu
Yangın bölgesinde canlıların tahliyesi için seferber oldular