Isparta’da kaybolan yaşlı adam sağ bulundu, yakınları gözyaşlarına hakim olamadı

Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde dün gece kaybolan yaşlı adam, ekiplerce başlatılan arama çalışmalarının ardından Burdur'da bulundu.

Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde dün gece kaybolan yaşlı adam, ekiplerce başlatılan arama çalışmalarının ardından Burdur'da bulundu. Yaşlı adamı sağlıklı bir şekilde gören yakınları gözyaşlarına hakim olamayarak sarıldı.

Isparta'nın Keçiborlu ilçesi Kılıç köyünde komşusunu ziyaret etmek amacıyla evden ayrılan zihinsel engelli Ahmet Kuma'dan (71) bir süre sonra haber alınamadı. Ailesi tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarın ardından Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve AFAD ekiplerince bölgede arama çalışması başlatıldı. Isparta Belediyesi Arama Kurtarma (ISAK) ekiplerinin de destek vermesiyle geniş bir bölgede yapılan arama çalışmalarında Kuma, Burdur'un İlyas köyünde sağlıklı bir şekilde bulundu. Yaşlı adamı sağlıklı bir şekilde gören yakınları gözyaşlarına hakim olamayarak sarıldı.

Ahmet Kuma, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından tedbir amaçlı Keçiborlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Manşetler

Belen’de konteynerler alevlere teslim oldu
Antakya’da çöplük alan alevlere teslim oldu
Dörtyol’da ev yangınında 3 kişi tahliye edildi
Hassa’da yamaçtan düşen vatandaş kurtarıldı
Kaş’taki orman yangını büyük ölçüde kontrol altında
Mersin’de 7 araçlı zincirleme kaza: 3 yaralı
Adana’da ambulans ve otobüs sürücüleri arasında "yol verme" kavgası
Antalya’da otluk yangını 30 dönümlük alanda etkili oldu
Yangın bölgesinde canlıların tahliyesi için seferber oldular
Alanya’da 400 bin liralık döviz bürosu soygununda 3 şüpheli tutuklandı