Isparta’da merdiven altı sahte içki operasyonu

Isparta'da bir eve yapılan operasyonda 450 litre sahte içki ele geçirilirken, sahte içki imalatı ve fuhuş suçlarından gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Isparta'da bir eve yapılan operasyonda 450 litre sahte içki ele geçirilirken, sahte içki imalatı ve fuhuş suçlarından gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, polis tarafından sahte alkol imalatı yapan ve fuhuşa aracılık eden, fuhuş yaptıran bir grup tespit edildi. Harekete geçen polis ekipleri, şüphelilere ait meskende yaptıkları aramada 450 litre merdiven altı diye tabir edilen sağlıksız şartlarda üretilmiş içki ele geçirirken, aynı zamanda fuhuş yaptırdığı ve yaptığı anlaşılan 2 kişiyi gözaltına aldı. 2 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderilirken, ele geçirilen içkiye polis tarafından el konuldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Manşetler

Payas’ta uçurumdan yuvarlanan otomobilin sürücüsü yuvarlandı
Payas’ta çarpışmayla yan yatan otomobilin sürücüsü yaralandı
Alanya’da yolun karşısına geçerken yolcu otobüsünün çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti
KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde sterilizasyon iddiasıyla ilgili soruşturma başlatıldı
Silifke Belediyesine yönelik ’rüşvet’ soruşturmasında tutuklu sayısı 10’a yükseldi
Antalya’da drift yapan sürücüye adli ve idari işlem
Kontrolden çıkan çöp konteyneri caddeye dalıp araca çarptı: O anlar kamerada
Nişanlı çiftin ölümüyle sonuçlanan kazayla ilgili davada sürücünün serbest bırakılmasına tepki
Kızkalesi açıklarında ceset bulundu, inceleme başlatıldı
Burdur’da çeşmeye zarar veren gençlere idari yaptırım