Isparta’da minibüs takla attı: 1 ölü, 8 yaralı

Isparta'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs takla attı.

Isparta'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs takla attı. Kazada 1 kişi öldü, 2'si çocuk 8 kişi yaralandı.

Kaza, Eğirdir-Isparta karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sevinçbey köyünden Isparta istikametine seyir halinde olan M.T. (53) hakimiyetindeki 34 GVZ 987 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada sürücü ve minibüste yolcu olarak bulunan Y.T.(49), S.T. (20), Ç.P.D. (9), M.D. (31), G.D. (29), İ.D. (7), G.H.T. (22) ve Melek Demiraslan (64) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Demiraslan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralılardan Y.T.'nin Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesine İ.D.'nin ise Isparta Şehir Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Manşetler

Yayladağı’nda çöplük yangını
Kahramanmaraş’ta trafikte yarış kazayla bitti: 5 yaralı
Vadide girdiği suda akıntıya kapılan çocuk hayatın kaybetti
Heyelan nedeniyle kapanan köy yolunda vatandaşlar halatlarla karşıya geçti
Antalya’da suç örgütü operasyonu: 63 şüpheli gözaltına alındı, 200 milyon TL’lik malvarlığını el konuldu
Antalya’da yıldırımın neden olduğu orman yangını kontrol altına alındı
Sahilde bulunan erkek cesedinin kimliği DNA testiyle belirlendi
Uyuşturucuyu bantla beline ve bacaklarına saran zehir taciri hayrete düşürdü
Antalya’da otomobiller kavşakta çarpıştı: 2 yaralı
Masaj ve SPA salonlarında kaçak çalıştırılan 31 Taylandlı kadın yakalandı