Isparta’da öğrenci tuvaletlerine kamera yerleştirildi, Milli Eğitim inceleme başlattı

Isparta'da bulunan bir ortaokulda öğrenci tuvaletlerine güvenlik kamerası yerleştirilmesi üzerine veliler savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Isparta'da bulunan bir ortaokulda öğrenci tuvaletlerine güvenlik kamerası yerleştirilmesi üzerine veliler savcılığa suç duyurusunda bulundu. Konu ile ilgili Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü inceleme başlattı.

Isparta'nın Işıkkent Mahallesi'nde bulunan Şehit Göksel Koç Ortaokulu'nda, okul yönetimi tarafından kız ve erkek öğrenci tuvaletlerine güvenlik kameraları yerleştirildiği ortaya çıktı. Durumun fark edilmesi üzerine bazı veliler okula gelerek incelemede bulundu. Tuvaletlerde kamera bulunmasına ilişkin görüntüleri kayıt altına alan veliler, konu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama geldi

Olayın kamuoyuna yansımasının ardından Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sosyal medyalarından yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Konu ile ilgili gerekli inceleme başlatılmış olup süreç müdürlüğümüzce takip edilmektedir" ifadelerine yer verildi.

Manşetler

Adana’da 5 döner yiyip hesap ödemeden gittiler
Adana’da sokak ortasında kavga: Polis havaya ateş açtı
Uyuşturucu firarisi 22 hükümlü yakalandı
Mersin’de tarihi eser operasyonu: Tevrat ve el yazması eser ele geçirildi
Önlem alınmadan yola dökülen toprak yığını gece karanlığında kazaya neden oldu
Hatay’da 37 kaçak göçmen yakalandı
Staj yaptığı pastanede akıma kapılarak can veren 16 yaşındaki Mahir’den bir gün önce de aynı noktada arkadaşını elektik çarpmış
Hatay’da motosiklet otomobille çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Tipi vurdu heyelan yolu kapattı, 2 çoban ve yaklaşık 650 küçükbaş hayvan yaylada mahsur kaldı
Mersin’de ölen 2 kardeşin cenazeleri adli tıpa gönderildi, evdeki ilk inceleme tamamlandı