Isparta’da okul önleri ve kalabalık alanlarda denetim

Isparta'da il merkezi ve ilçelerde okul önleri, kafeler, parklar gibi vatandaşların yoğun bulunduğu noktalarda güvenlik kontrolleri yapıldı.

Isparta'da il merkezi ve ilçelerde okul önleri, kafeler, parklar gibi vatandaşların yoğun bulunduğu noktalarda güvenlik kontrolleri yapıldı.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün il merkezi ve Keçiborlu, Şarkikaraağaç, Sütçüler ilçelerinde yoğun nüfusun bulunduğu bölgelerde geniş kapsamlı denetimler gerçekleştirdi. Denetimler, özellikle okul önleri ve çevresi, internet kafeler ve oyun salonları, metruk binalar, parklar, bahçeler ve sosyal alanlar, marketler, büfeler, tekel bayileri, kafeler, öğrenci servis araçlarında yapıldı.

Manşetler

Gazipaşa’da iki otomobil çarpıştı :2 yaralı
Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik "rüşvet" ve "yolsuzluk" davasında Böcek ve oğlunun tutukluluk hallerinin devamına karar
Adana’da kaçakçılık operasyonu: 4 şüpheli yakalandı
Osmaniye’de alacağını alamadığını iddia eden şahıs otomobilini ateşe verdi
Antalya’da 15 günde aranan 585 kişi yakalandı
Isparta’da 41 düzensiz göçmen yakalandı
Aksu’da uyuşturucu operasyonu
Yüzünden vurulan Melek’in cenazesi toprağa verildi
Bariyerlere çarpan Tofaş marka otomobil takla attı: 1 ölü 1 yaralı
Yüzünden vurulan 12 yaşındaki Melek’in cenazesi adli tıptan alındı