Isparta’da son 24 saatte 5 bin 665 araç ve sürücü denetlendi

Isparta'da son 24 saatte 5 bin 665 araç ve sürücü denetlendi, 531 sürücüye idari yaptırım uygulandı.

Isparta'da son 24 saatte 5 bin 665 araç ve sürücü denetlendi, 531 sürücüye idari yaptırım uygulandı.

Isparta'da trafik güvenliğini artırmak amacıyla 2-3 Nisan 2025 tarihleri arasında yapılan denetimlerde toplam 5 bin 665 araç ve sürücü kontrol edildi. Denetimler kapsamında 531 sürücüye idari yaptırım uygulandı.

Motosiklet ve hatalı park denetimleri

Ekipler, motosikletlere yönelik denetimlerde 892 aracı kontrol etti, 42 motosiklet sürücüsüne idari yaptırım uygulandı. Hatalı park yapan 92 araca da cezai işlem uygulandı.

Hız ve alkol denetimleri devam ediyor

Radarlı hız denetimlerinde 205 araca hız ihlali nedeniyle idari yaptırım uygulanırken, alkol kontrollerinde 77 araç ve sürücü denetlendi. Alkollü araç kullandığı belirlenen 3 sürücünün ehliyeti geri alındı.

Trafik kazaları ve otobüs denetimleri

Son 24 saatte Isparta genelinde 2'si yaralanmalı olmak üzere 3 trafik kazası meydana geldi. Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan 173 otobüs de denetimden geçti.

Ekipler, yapılan kontrollerin işlem yapmaktan ziyade trafik kazalarını önlemek ve can kayıplarını en aza indirmek amacıyla gerçekleştirildiğini vurguladı.

Manşetler

Mersin’de denizin ortasında sopalı kavga kamerada
Emniyet şeridinde katliam gibi kazada "Taksirle ölüme neden olma" suçundan cezalandırılma talebi
Doğum gününde hayatının şokunu yaşadı: Pastayla yanına gelen kocası gözleri önünde kurşun yağmuruna tutuldu
Osmaniye’de çınar ağacı, halk otobüsünün üzerine düştü: Saniyelerle kurtuldu
Aile görüntüsü vererek uyuşturucu nakline operasyon
Mersin merkezli terör operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı
Alara Çayı’nda kaybolan genç 6 gündür aranıyor
Mersin’de 22 bin 400 sentetik hap ele geçirildi: 7 tutuklama
Traktörle yol kesip, kuyumcuya meydan dayağı atan kardeşlere 420 bin TL ceza
Nişanlı çiftin öldüğü kazada abladan adalet çağrısı: "Adalete güveniyoruz ve davamızın peşindeyiz"