Isparta’da son bir ayda uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 2 şahıs tutuklandı

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince son bir ayda düzenlenen 5 operasyonda, uyuşturucu madde ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince son bir ayda düzenlenen 5 operasyonda, uyuşturucu madde ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 23 şüpheliden 2'si tutuklanırken, 21'i hakkında adli kontrol kararı verildi.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, son bir ayda uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti ve kullanımına yönelik yürütülen faaliyetler kapsamında 21 olaya müdahale etti, 5 operasyon düzenledi.

Operasyonlarda; 128 kök kenevir bitkisi, 852 gram kubar esrar, 3 gram kokain, 15 gram eroin, 5 gram metamfetamin, 117 adet sentetik ecza, 570 kullanımlık sentetik kannabinoid kağıt uyuşturucu ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Toplam 23 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Şüphelilerden 2'si tutuklanırken, 21 şahıs hakkında adli kontrol tedbirleri uygulandı.

Manşetler

Konteyner alevlere teslim oldu
Osmaniye’de 50 milyonluk dolandırıcılık operasyonunda 4 tutuklama
Isparta’daki feci kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu
15 yaşındaki Fatma İrem’den haber alınamıyor
Alkollü sürücünün kullandığı araç önündeki araca arkadan çarptı: 3 yaralı
Kahramanmaraş’ta arkadaş kavgası kanlı bitti: 1 yaralı
Adana’da otomobil tıra çarptı: 1 ölü, 2 yaralı
Isparta Valiliğinden kaza açıklaması: 4 ölü, 26 yaralı
Bahçede çıkan yangın yedek parça deposuna sıçradı
Isparta’da tur minibüsü şarampole yuvarlandı: 4 ölü, 16 yaralı