Isparta’da yaralı bulunan kızıl şahin tedavisinin ardından doğaya salındı

Isparta'da yaralı bir kızıl şahin, jandarma tarafından bulunarak tedavi edilmek üzere Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Isparta'da yaralı bir kızıl şahin, jandarma tarafından bulunarak tedavi edilmek üzere Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne teslim edildi. Tedavisinin ardından sağlığına kavuşan kuş, doğaya tekrar salındı.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı, çevre ve doğal hayatın korunmasına yönelik yaptığı çalışmalarda Gelendost ilçesinin Hacılar köyünde doğada kanadına darbe alarak yaralanan bir kızıl şahin buldu. Yaralı kuş, güvenli bir şekilde muhafaza altına alınarak tedavi edilmek üzere Isparta Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Burada tedavi edilen kızıl şahin, sağlığına kavuşmasının ardından doğaya tekrar salındı.

Manşetler

Mersin’de yasa dışı bahis çetesi çökertildi: 13 tutuklama
Gözaltına alınmak istenilen firari kelepçeli halde kaçtı, polis yakaladı
Mersin-Antalya arasında selle gelen mucurlar yolu kapattı
Hatay’da otluk alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü
Belediye önünde kendini ateşe veren şahıs hayatını kaybetti
Hatay’da fırtına nedeniyle tırlar devrildi
Mersin’de makas atan sürücü gözaltına alındı
Eşini öldüren 77 yaşındaki adam tutuklandı
Dereye düşen araçtaki kadının cenazesi teslim alınırken "Gitme" feryadı yürekleri dağladı
Fırtınanın çatısını uçurduğu evde mahsur kalan 3 kişiyi itfaiye kurtardı