Isparta’da yolcu otobüsü devrildi: 1 ölü, çok sayıda yaralı

Isparta Eğirdir Karayolu'nda Aksel Turizm'e ait bir yolcu otobüsü, sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Isparta Eğirdir Karayolu'nda Aksel Turizm'e ait bir yolcu otobüsü, sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. İlk belirlemelere göre, kazada 1 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.

Kaza, bugün saat 12.30 sıralarında Isparta Eğirdir Karayolu üzerindeki Miskinler Yokuşu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yağan yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda 42 US 888 plakalı yolcu otobüsünün sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otobüs şarampole devrilerek yan yattı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi. Yan yatan otobüsteki yaralılara ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Kazayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunması üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralıların kurtarılması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Manşetler

Mersin’de 459 adet kaçak parfüm ele geçirildi
Eski çalıştığı iş yerini basıp 4 kişiyi vuran şahıs çatıda yakalandı
Alanya’da çay taştı: İşletmelere ait çardaklar sular altında kaldı
Hatay’da sağanak sele neden oldu, yollar göle döndü
Otobüsle çarpışan tır, barakaya daldı: Ekipler ve vatandaşlar dakikalarca olay yerinde yaralı aradı
Alanya’da sağanak sonrası su taşkını köprüde zarara neden oldu
Burdur’da iki tır kafa kafaya çarpıştı: 1’i ağır 2 yaralı
Antalya’da iş makinesinin belediye çalışanına çarpma anı kamerada
Takla atarak tarlaya uçan otomobilin sürücüsü yaralandı
Dereye uçan kamyonetten yara alamadan kurtuldu