İstanbullular Adana Kebaba doydu

İstanbul'da düzenlenen Adana Tanıtım Günlerine Adanalı kebapçı Yaşar Aydın damga vurdu.

İstanbul'da düzenlenen Adana Tanıtım Günlerine Adanalı kebapçı Yaşar Aydın damga vurdu. İstanbullu binlerce vatandaş kebaba doydu.

Adana Valiliği ile Adana Büyükşehir Belediyesi'nin desteklediği Adana Kültür ve Lezzet Buluşmaları 4-7 Ocak tarihleri arasında İstanbul Yenikapı fuar alanında gerçekleştirildi.

34 metrelik kebap yaptı

Adanalı kebapçı Yaşar Aydın'da ekibiyle birlikte festivalin açılışında 34 metrelik Adana Kebabı yaptı.

Binlerce İstanbullu kebaba doydu

Festival boyunca İstanbullu binlerce vatandaş Adanalı kebapçı Yaşar Aydın'ın standının önünde kuyruk oluşturdu. Tonlarca et satan Aydın, İstanbulluları kebaba doyurdu.

İhlas Haber Ajansı'na konuşan Yaşar Aydın, "Adana tanıtım günlerine ilgi olacağını bekliyorduk ancak bu kadar tahmin etmemiştim. Çok güzel bir yoğunluk oldu. İnsanlar dakikalarca kebap kuyruğunda bekledi. Gerçek Adana kebabını tattılar. İstanbulluların kebap özlemi bir nebze de olsa azaldı. Herkesi gerçek Adana Kebabı yemek için ilimize bekliyoruz" dedi.

Manşetler

Alanya’da SUV araç ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Mersin’de 1,5 milyar lira değerinde 116 bin kaçak kol saati ele geçirildi
Şüphe üzerine koyduğu kameradan bebeğine şiddet çıktı
Kuş yuvasını parçalayan 4 çocuğa ev hapsi cezası
Köy kuşatıldı, katiller ile onlara yardım edenler yakalandı: 4 şüpheli adliyeye sevk edildi
Mersin’de 3 kişinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı
Alanya’da araçların lastiklerini kesen, tuvalete zarar verip, marketten yiyecek ve içecek alan 3 şüpheli yakalandı
Sağanak sonrası apartman bahçesindeki havuz çöktü, 7 katlı apartman tahliye edildi
Isparta’da tuvaletlere kamera yerleştirilen okulun müdürü görevden alındı
Payas’ta kamyonet alevlere teslim oldu