Jale Öğretmen’in vasiyetine inanamayacaksınız

Antalya’lı 72 yaşındaki Jale Bora, ölümü halinde cenazesini kadavra yapılması için Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesine bağışladığını açıkladı.

10 kedisiyle birlikte uzun süredir yalnız yaşayan emekli öğretmen Jale Bora, “Öldükten sonrada çocuklarımla birlikte ders çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

TIP ÖĞRENCİLERİ JALE ÖĞRETMENİN ÖLÜMÜNÜ DÖRT GÖZLE BEKLİYORLAR

Bu kararı almakta hiç zorlanmadığını belirten Jale Bora, “İnsanlığa öldükten sonra da bir faydam olsun istedim” dedi. Bora, “Ben kendimden 30 yaş büyük birisiyle evlendim ve eşim çocuk istemedi. Bu nedenle ben çocuk sahibi olamadım. Anne olmaktan rahmetli eşimin telkiniyle, kendi irademle feragat ettim. Ancak öğrencilerimin tamamı benim çocuklarımdır” dedi.

'ARKAMDAN HELVA İSTEMİYORUM'

Kız kardeşinin çocuklarını da kendi evlatları gibi büyüttüğünü belirten Jale Bora, “Ben onların teyzesiyim. Onları maddi manevi yanlarında oldum. Ancak son yıllarda beni arayıp, sormamalarına, bazı davranışlarına çok kırıldım. Ben hayattayken, arayıp sormayanların ben öldükten sonra toprağa sen mi koyacaksın, ben mi koyacağım şovunu yapmalarına engel olmak istedim. Ben öldükten sonra helva-melva da yapmasınlar. O parayla öğrencilere yardım etsinler yeter” dedi.

'VÜCUDUMU GÖREN ÖĞRENCİLER ÇOK EĞLENECEKLER'

Vücudunun birçok yerine de dövme yaptıran Jale Bora, “Benim vücudumu gören tıp öğrencileri baya çok eğlenecekler” dedi.

Akdeniz Üniversitesi’nde öğrenim gören doktor adayları halen 10 kadavra üzerinde çalışma yapıyorlar. Tayfun Kayrancıoğlu

Manşetler

Seyir halindeki otomobil dereye uçtu, sürücü yaralandı
Antalya’daki rüşvet ve yolsuzluk davasında tahliye edilen 3 sanık yeniden hakim karşısında
Burdur’da bıçaklı kavga: 5 yaralı
Antalya’da bayramda 43 uygulama noktasında 3 bin 217 personel görev başında
‘Dur’ ihtarına uymayıp kaçtı: 230 bin lira ceza kesildi
Mahsur kalan köpeği itfaiye ekipleri kurtardı
Osmaniye’de trafik kazası 1 ölü 3 yaralı
Kozan’da zabıta ekiplerinden bayram denetimi
Antalya’da 20 yaşındaki genç motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Reyhanlı’da konteyner alevlere teslim oldu