Jandarma personeli, nişanından 5 gün sonra kazada hayatını kaybetti

Jandarma Piyade Sözleşmeli Er Hüseyin Alabacak, nişan için geldiği memleketi Kahramanmaraş'ta geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Jandarma Piyade Sözleşmeli Er Hüseyin Alabacak, nişan için geldiği memleketi Kahramanmaraş'ta geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Göksun-Elbistan karayolunun Kanlıkavak Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Elbistan istikametine seyir halinde olan 46 AER 538 plakalı hafif ticari araç, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak kaza yaptı. Araçta bulunan 23 yaşındaki Hüseyin Alabacak olay yerinde hayatını kaybetti.

Bolu İl Jandarma Komutanlığı kadrosunda olan Şırnak'ta geçici görevde bulunan Piyade Sözleşmeli Er Hüseyin Alabacak'ın, memleketine nişan izni için geldiği öğrenildi. 5 gün önce nişanlandığı belirtilen Alabacak'ın cenazesinin bugün Ekinözü ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Manşetler

Osmaniye’de gökyüzünde gizemli ışık
Direğe çarpan otomobilin motoru fırlayıp işçilerin kaldığı barakaya uçtu: 1 ağır yaralı
Hatay’da seyir halinde olan tır alevlere teslim oldu
Burdur Gölü’nde kaybolan kanocu iki kadın sağ olarak bulundu
Burdur Gölü’nde kano ile açılan 2 kişiden haber alınamıyor
Apartmanda çıkan yangında can pazarı yaşandı
Tarım arazisi alevlere teslim oldu, yangında elektrik dağıtım şirketinin ihmali olduğu ileri sürüldü
Burdur’da evine gelen adamı öldüren genç tutuklandı
Hatay’da sahilde kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu
Alara çayında kaybolan genç için arama çalışmaları 16’ıncı gününde devam ediyor