Jandarmadan ilçe ve köylere destek sürüyor

İlk günden itibaren deprem bölgesinde görev yapan jandarma, ihtiyaç duyulan yerlere çadır ve ihtiyaç malzemesi göndermeye devam ediyor.

İlk günden itibaren deprem bölgesinde görev yapan jandarma, ihtiyaç duyulan yerlere çadır ve ihtiyaç malzemesi göndermeye devam ediyor.

Türkiye'yi yasa boğan depremlerin yaralarının sarılması için tüm kurumlar sahada görev yaparken, jandarma da depremzedeler için ilk andan itibaren sahada çalışmasını sürdürüyor. Hem güvenlik hem de ihtiyaç malzemelerinin vatandaşlara ulaştırılması için çalışmasını sürdüren jandarma, helikopterler sayesinde hızlı destek sağlıyor. Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, son olarak Hatay'ın Payas ilçesine de bazı bölgeler için çadır ve ihtiyaç malzemesini helikopterle gönderdi.

İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Halil Bas tarafından alınan çadır ve malzemeler, ilçe ve köylere ulaştırılmaya başlandı.

Manşetler

Minibüsün çarptığı başıboş at "Haybulans" ile tedaviye alındı
Osmaniye’de minibüs başıboş ata çarptı
Kontrolden çıkan traktör şarampole devrildi: 1 yaralı
Diş tedavisi için gittiği hastanede hayatını kaybeden 8 yaşındaki kız son yolculuğuna uğurlandı
Antalya’da seyir halindeki otomobil alev topuna döndü
Elektrik direğinde akıma kapılan işçi yaralandı
SDÜ’den sınav sorusu sızdırılması iddialarına açıklama: "Adli ve idari süreç ayrı yürütülüyor"
Isparta’da 8 yaşındaki kız çocuğu, diş tedavisi gördüğü sırada hayatını kaybetti
Antalya-Konya yolunda devrilen tırın sürücüsü yaralandı
LPG tankına gizlenen 8 kilo 800 gram esrar ele geçirildi: 2 tutuklama