Jandarmadan kaçak ve elektronik sigara operasyonu

Antalya'da jandarmanın gerçekleştirdiği operasyonda 350 bin TL değerinde kaçak sigara ve elektronik sigara ele geçirildi.

Antalya'da jandarmanın gerçekleştirdiği operasyonda 350 bin TL değerinde kaçak sigara ve elektronik sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla, Antalya İl Jandarma KOM Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Manavgat ilçesi Çolaklı Mahallesi'nde 2 şüphelinin il dışından ve yurt dışından getirdiği kaçak sigara ve elektronik sigaraları turizm bölgesinde satacağını tespit etti. Ekipler, şüphelileri Manavgat ilçesinde yakalarken, kullanmış oldukları araç içerisinde yaptıkları aramada, piyasa değeri 350 bin TL olan 220 paket bandrolsüz kaçak sigara ve 735 adet elektronik sigara ele geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Manşetler

Kaza yapan araç köprünün korkuluklarında asılı kaldı, facia ucuz atlatıldı
Kozan’da sel sularında mahsur kalan araçları ekipler kurtardı
Eğirdir’de yuvarlanan kayaların tehdit ettiği bina tahliye edildi
Eğirdir Gölü’nde balık avlarken tekneden düşen adam boğuldu
Osmaniye’de 3 gündür devam eden yağmur ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi
Taşan çaydaki işletme yıkıldı, sulara kapılmak üzere olan bir köpek son anda kurtarıldı
Gündoğmuş’ta toprak kayması: Ulaşıma kapanan yol, tek şeritten trafiğe açıldı
Hatay’da yağışla birlikte yollar göle döndü, araçlar mahsur kaldı
Hapis cezasıyla aranan kadın hırsız Defne’de yakalandı
Mersin’de zabıta ekipleri Ramazan öncesi denetimleri artırdı