Jandarmadan Kuş Cenneti’nde çevre temizliği

Osmaniye'de jandarma ekipleri, Yeniköy Köyü Kuş Cenneti piknik alanında farkındalık oluşturmak amacıyla çevre temizliği yaptı.

Osmaniye'de jandarma ekipleri, Yeniköy Köyü Kuş Cenneti piknik alanında farkındalık oluşturmak amacıyla çevre temizliği yaptı.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi (HAYDİ) tarafından, çevre temizliği ve sokak hayvanlarını besleme faaliyeti düzenlendi. Bu çerçevede ekipler, merkeze bağlı Yeniköy Köyü Kuş Cenneti'nde çevreyi temizleme, çevre kirliliğini önleme ve farkındalık oluşturmak amacıyla vatandaşlarla birlikte çevre temizliği yaptı. Ayrıca bölgede bulunan sokak hayvanlarını besleme faaliyetinde de bulunan ekipler, yanlarında getirdikleri kuru mamaları sokak hayvanlarının beslenmesi için belirli noktalara bıraktı.

Piknik alanında toplanan atıklar poşetlerle çöp bidonlarına konurken, vatandaşların çevreye olan duyarlılığını güçlendirmek, çocukların çevre bilincini pekiştirmek ve sağlıklı insan bilincini arttırmak maksadıyla bu tür etkinliklerin süreceği kaydedildi.

Manşetler

İki grup arasındaki tüfekli kavga kamerada
Okul dönüşü kamyon ile çarpışan motosikletteki 2 genç yaralandı
Eğirdir’de yol kenarına savrulan otomobildeki 3 kişi yaralandı
Osmaniye’de kuvvetli yağış: Yollar suyla doldu, araçlar yolda kaldı
Antalya’da doğal gaz kombisinden sızan karbonmonoksit gazından anne ve oğlu zehirlendi
Burdur’da pikap ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Antalya’da iş ve uygun fiyata cep telefonu vaadiyle 3 kişiyi dolandıran şüpheli tutuklandı
Antalya’da 3 mahallenin ulaşımını sağlayan yol çöktü
Hastanede eski eşi öldüren katilin ağırlaştırılmış müebbet cezası istinafta onandı
Osmaniye’de sosyal medya üzerinden 410 milyonluk dolandırıcılığa 5 tutuklama