Kaçak kazı yapan 2 şüpheli tarihi eserlerle yakalandı

Mersin'in Mut ilçesinde jandarma ekipleri kaçak kazı yapan 2 şüpheliyi suçüstü yakalarken, 29 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen obje de ele geçirildi.

Mersin'in Mut ilçesinde jandarma ekipleri kaçak kazı yapan 2 şüpheliyi suçüstü yakalarken, 29 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen obje de ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri,kaçak kazı yapanlarla ilgili Mut ilçesinde çalışma yaptı. Ekiplerin çalışmasında tarihi eser bulmak amacıyla kaçak kazı yapan 2 şüpheli belirlendi. Belirlenen şüpheliler operasyon ile suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramada 2 adet dedektör, 3 adet kazı aleti ve 29 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen obje ile çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Gözaltına alınan 2 şüpheli adli işlemleri yapılmak üzere jandarmaya götürüldü.

Manşetler

Sokakta yaşayan adamı yumruklayan çocuğa ev hapsi cezası
Yangında ev sahibi dumandan etkilendi, mahsur kalan kedi ekiplerce kurtarıldı
İş yerinde kanlı saldırı: Başından ve göğsünden vuruldu
Kahramanmaraş’ta okul önlerinde sıkı denetim
Burdur’da tır, kamyona çarptı: 1 yaralı
Genç motokurye geçirdiği kazada hayatını kaybetti
Mersin’de ölen 2 kardeşin cenazesi gözyaşları arasında defnedildi
Tarihi geçmiş salam yiyen 4 öğrenci hastaneye kaldırıldı
Kahramanmaraş’ta itfaiye ekipleri Nisan ayında 801 olaya müdahale etti
Eski eşini eşarbı ve yastıkla boğan sanık: "Yastıkla yüzünü kapattım, öldüğünü anladım"