Kaçak parfüm, gözlük ve saat operasyonu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde jandarma tarafından yapılan operasyonda çok miktarda kaçak güneş gözlüğü, parfüm ve saat ele geçirildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde jandarma tarafından yapılan operasyonda çok miktarda kaçak güneş gözlüğü, parfüm ve saat ele geçirildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen çalışmalar kapsamında, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Manavgat ilçesinde lüks markalara ait gümrük kaçağı ürünlerin bulunduğu tespit edilen bir depoda arama yapıldı. Aramada piyasa değeri 3 milyon 600 bin TL olarak değerlendirilen 718 adet kaçak güneş gözlüğü, 436 adet kaçak kol saati ile bin 450 adet kaçak parfüm ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Manşetler

Serik’te motosiklet sepetinde 1 kiloya yakın uyuşturucu madde ele geçirildi
Şarkıcı Atilla Taş’ın kızı gözyaşları arasında toprağa verildi
Evinin uyuşturucu imalathanesine çeviren şüpheli gözaltına alındı
Mersin’de silah kaçakçılığı operasyonu: 1 tutuklama
Mersin’de uyuşturucu operasyonlarında 4 şüpheli tutuklandı
Kaçak parfüm, gözlük ve saat operasyonu
Adana’da inşaat firmasının ofisine silahlı saldırı: 11 kurşun isabet etti
Silahlı kavgada vurularak hayatını kaybeden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı
Gemideki faciada hayatını kaybeden Adanalı genç, feryatlar ve ağıtlarla son yolculuğuna uğurlandı
Çukura girmekten kaçmak isterken karşı yöne geçip kamyonetle çarpıştı