Kaçak yaban keçisi avına 420 bin TL ceza

Antalya'da 7 adet yaban keçisini avladığına dair fotoğraf paylaşan kişiye toplam 420 bin TL idari yaptırım cezası uygulandı.

Antalya'da 7 adet yaban keçisini avladığına dair fotoğraf paylaşan kişiye toplam 420 bin TL idari yaptırım cezası uygulandı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı tarafından yürütülmekte olan bir soruşturma esnasında, S.G. isimli şahsın 7 adet yaban keçisini avladığına dair fotoğrafları tespit edildi. Şahıs hakkında 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanununa Muhalefet suçundan işlem yapılmak üzere tanzim edilen evraklar Doğa Koruma ve Milli Parklar Antalya Şube Müdürlüğüne gönderildi. Ardından adli ve idari işlemler başlatılarak hayvan başına 60 bin TL olmak üzere şahsa toplamda 420 bin TL idari yaptırım cezası uygulandı.

Manşetler

Şarkikaraağaç’ta elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı, 2 kişi yaralandı
Trafikte tehlikeli hareketler yapan 6 sürücü yakalandı
Burdur’da halı sahadaki kavgayla ilgili 2 kişi tutuklandı
Burdur’da otomobil ile kamyon çarpıştı: Kaza anı kamerada
Takla atarak hurdaya dönen Tofaş’ın sürücüsü yaralandı
Konyaaltı’nda bozuk gıda denetimi
Antalya’da 5 yıldızlı oteldeki yangın korkuttu
Osmaniye’de çöp kamyonuyla otomobil çarpıştı: 1 yaralı
Antalya’da 9 kurşunlu kadın cinayetinde iyi hal indirimi anneyi gözyaşlarına boğdu
Belen’de tır yangını