Kadın kılığındaki gaspçı vurularak yakalandı

Mersin'de gasp yapmak için kadın kılığına giren şüpheli, silah doğrulttuğu mahalle bekçileri tarafından bacağından vurularak yakalandı.

Mersin'de gasp yapmak için kadın kılığına giren şüpheli, silah doğrulttuğu mahalle bekçileri tarafından bacağından vurularak yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, merkez Akdeniz ilçesi Siteler Mahallesi'nde akşam saatlerinde devriye gezen çarşı ve mahalle bekçileri, kadın kıyafeti içerisinde erkek görünümlü bir şahsın tavırlarından şüphelenerek kontrol etmek istedi. Bu sırada kadın kılığındaki şüpheli, çantasından çıkardığı silahı yaklaşmakta olan bekçilere doğrultunca, mahalle bekçileri tarafından ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Yaralı olarak yakalanan şüphelinin yapılan incelemesinde bir çok suçtan kaydı bulunan A.M.A olduğu, olay sırasında A.C. adlı şahsı gasp etmek amacıyla kadın kılığına girdiği tespit edildi.

Zanlının kadın kılığındaki anlara ilişkin görüntüleri ortaya çıkarken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Manşetler

Dörtyol’da apartman dairesi alevlere teslim oldu
Kamyonun altında kalarak ezilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
Uyuşturucu bağımlısı durak yanında uyuyakaldı
Çiriş bitkisi toplamak için gittiği dağlık alanda hayatını kaybetti
Mersin’de dolandırıcılık şebekesi çökertildi: 100 milyonluk para trafiği ortaya çıktı
Kahramanmaraş’ta 6 gündür kayıp yaşlı adamın cansız bedeni bulundu
Adana’da motosiklette infaz
Gelin ve damat evde ölü bulundu, düğün evi cenaze evi oldu
Eşini öldürüp kaçarken yakalanan koca tutuklandı
Yaşlı adam odasında çıkan yangında hayatını kaybetti