Kadının ölümüne neden olan sürücü adli kontrolle serbest kaldı

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir kadının ölümüne neden olan sürücü adli kontrolle serbest kaldı.

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir kadının ölümüne neden olan sürücü adli kontrolle serbest kaldı. Kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansımıştı.

Kaza, önceki gün Mersin-Antalya D-400 karayolunda Erdemli ilçesi Limonlu Mahallesi sınırlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, E.Ç. idaresindeki Volkswagen polo marka 06 EKS 479 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrularak kaldırımda yaya olarak giden Emel Özdemir'e çarptı, ardından da dinlenme parkına girerek çöp konteynerleri ve refüje vurarak durabildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, aracın çarptığı Özdemir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansımıştı. Görüntülerde otomobilin ana yolda hız savrularak gelme anları ile kaldırımda yürüyen kadına çarpması yer almıştı.

Kaza sonrası sürücü E.Ç., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak adli işlemleri yapıldı. Adliyeye sevk edilen sürücünün mahkemeden adli kontrolle serbest kaldığı öğrenildi.

Manşetler

Otobanda 324 Km hıza ulaşan motosikletli ölüme meydan okudu
Yangına uykuda yakalandı, alevlere müdahale ederken yaralandı
Mersin’de 459 adet kaçak parfüm ele geçirildi
Eski çalıştığı iş yerini basıp 4 kişiyi vuran şahıs çatıda yakalandı
Alanya’da çay taştı: İşletmelere ait çardaklar sular altında kaldı
Hatay’da sağanak sele neden oldu, yollar göle döndü
Otobüsle çarpışan tır, barakaya daldı: Ekipler ve vatandaşlar dakikalarca olay yerinde yaralı aradı
Alanya’da sağanak sonrası su taşkını köprüde zarara neden oldu
Burdur’da iki tır kafa kafaya çarpıştı: 1’i ağır 2 yaralı
Antalya’da iş makinesinin belediye çalışanına çarpma anı kamerada