Kadınlar Plajı 14 Haziran’da kapılarını açıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sarısu Kadınlar Plajı, normalleşme çerçevesinde 14 Haziran Pazartesi günü kapılarını açıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi yeni normalleşme süreciyle birlikte pandemi döneminde kapalı olan belediye şirketi ANET tarafından işletilen Sarısu Kadınlar Plajı’nı pandemi kuralları çerçevesinde 14 Haziran Pazartesi günü tekrar hizmete açıyor. Misafirler plaja ateşleri ölçülerek alınacak. Plajın birçok noktasına dezenfekte noktaları kuruldu. Duş üniteleri sosyal mesafenin korunması için 1 boş 1 dolu şeklinde ayarlandı. Şezlonglar her kullanım sonrası dezenfekte edilerek belirli sürelerde boş bırakılacak. Çalışanlar maske ve siperlik takacak. Sarısu Kadınlar Plajı 08.00-19.00 saatleri arasında kadınlara hizmet verecek. 19.00’dan sonra ise karma olarak hizmet sunacak.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi ANET Tophane Çay Bahçesi de 10 Haziran Perşembe (bugün) itibariyle kapılarını misafirlerine açtı. Haber Merkezi

Manşetler

Antakya’da cinsel taciz suçundan aranan hükümlü tutuklandı
Payas’ta otomobil yol kenarına uçtu: 2 yaralı
İskenderun’da otomobilin motor kısmında yangın çıktı
Mersin’de torbacı operasyonu: 2 tutuklama
Osmaniye’de evde çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti
Antalya’da zehir tacirine operasyon kamerada: 7,5 kilogram esrar ele geçirildi
Dereye uçan otomobil hurdaya döndü: 3 yaralı
Markete ekmek verdiği sırada düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybetti
Kozan’da yer fıstığı tarlaları çamur içinde kaldı
Osmaniye’de samanlık yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü