Kafede çıkan yangın itfaiyenin hızlı müdahalesiyle söndürüldü

Burdur'da bir kafede fritözden sıçrayan yağın alev alması sonucu çıkan yangın itfaiyenin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.

Burdur'da bir kafede fritözden sıçrayan yağın alev alması sonucu çıkan yangın itfaiyenin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.

Yangın, saat 17.30 sıraların Burdur merkez Konak Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan bir kafede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mutfakta kızartma yapıldığı esnada fritözden sıçrayan yağın alev alması sonucu yangın çıktı. Kafe çalışanlarının 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın nedeniyle mutfakta ufak çaplı maddi hasar oluştu.

Manşetler

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev değişimi
Serik’te hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
Antalya’da otel odasında uyuşturucuya 2 tutuklama
Osmaniye’de TAG Otoyolu’nda tır devrildi: 1 yaralı
Manavgat’ta 4 milyon 350 bin liralık gümrük kaçağı ürün ele geçirildi
Boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürülen genç kadının cenazesi defnedildi
Okul saldırganın babasına 10 kez ağırlaştırılmış müebbet, anneye 22,5 yıla kadar hapis cezası istemi
Yangından korkan hamile kediyi itfaiye kurtardı
15 dakika önce çıktıkları eve yangın haberiyle geldiler güvenlik kamerasını izleyince şok oldular
Manavgat Şelalesi’nde adacıkta mahsur kalan 6 kişi kurtarıldı