Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu’nda yolları yeniliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Türkoğlu ilçe merkezinin yoğun kullanılan arterlerinden Orçan Caddesi'nde asfalt serimine başladığı belirtildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Türkoğlu ilçe merkezinin yoğun kullanılan arterlerinden Orçan Caddesi'nde asfalt serimine başladığı belirtildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde sürdürdüğü ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ettiği bildirildi. Vatandaşlara daha konforlu ve güvenli bir seyahat imkânı sunmak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, Türkoğlu'nda da önemli bir yol düzenleme çalışması başlatıldı. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, ilçenin en önemli arterlerinden biri olan Orçan Caddesi'nde asfalt serim işlemlerine başladı. İlçe merkezindeki yerleşim yerlerine, mezarlığa, ticaret alanlarına, mesire alanına ve yeni TOKİ Konutları'na ulaşımı sağlayan güzergâhın, modern ve konforlu bir hale getirileceği kaydedildi.

Orçan Caddesi'ndeki asfalt serim işleminin tamamlanmasının ardından yine Türkoğlu'nun önemli arterlerinden Bağlar ve Atatürk caddelerinde yol yapım ve yenileme çalışmalarına başlanacağı da aktarıldı. Büyükşehir Belediyesinin ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik sürdürdüğü bu yatırımlarla, Türkoğlu'nda yol kalitesinin artırılması ve vatandaşların daha güvenli bir ulaşım hizmeti alması hedeflendiği ifade edildi.

Manşetler

Fakülte inşaatında usta başının maaş vurgunu işçileri iskeleye çıkardı
Pasajda ölen Eyüp Can davasında ’dikkat çeken görüntü" şüpheli 3 dakika içerde kalmış
Dörtyol’da demir yüklü tır devrildi
Osmaniye’de yağış nedeniyle yoldan çıkan araç uçuruma düşmekten son anda kurtuldu
Osmaniye’de otomobil hafif ticari araçla çarpıştı: 5 yaralı
Cankurtaran kadın, öğretmen amcası tarafından darp edildi
Mersin’de uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli yakalandı
Burdur’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
Yargıtay’ın bozduğu davada polis memuru yeniden yargılandı, adli kontrol şartıyla tahliye edildi
Yanan araca bahçe hortumu ve yangın tüpü ile müdahale ettiler