Kahramanmaraş saldırganı annesiyle kadın güzellik merkezine giderek cilt bakımı yaptırmış

Kahramanmaraş saldırganı İsa Aras Mersinli'nin olaydan bir süre önce annesi ile kadın güzellik merkezine giderek cilt bakımı yaptırdığı ortaya çıktı.

Kahramanmaraş saldırganı İsa Aras Mersinli'nin olaydan bir süre önce annesi ile kadın güzellik merkezine giderek cilt bakımı yaptırdığı ortaya çıktı.

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve Türkiye'yi yasa boğan saldırıya ilişkin yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Edinilen bilgilere göre, saldırgan İsa Aras Mersinli'nin, olaydan bir süre önce annesi Peyman Pınar Mersinli ile birlikte bir güzellik merkezine giderek sivilce lekeleri için cilt bakımı yaptırdığı öğrenildi.

Öte yandan, saldırgan İsa Aras Mersinli'nin güzellik merkezinde gezinirken görüntüleri de ortaya çıktı.

Manşetler

Nişan töreni yapılan mekanın yanındaki hurdalıkta yangın: 3 kişi dumandan etkilendi
Tır ile çarpışan Tofaş kağıt gibi parçalandı: 4 yaralı
Mersin’deki laboratuvarda zehirlenme şüphesi: 3 personel hastaneye kaldırıldı
Osmaniye’de kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu: 4 yaralı
Mersin’deki 19 yıllık ’mumya ceset’ cinayetine 3 tutuklama
Mersin’de laboratuvarda siyanür şüphesi: 8 kişi etkilendi
Burdur hayvan barınağında ’Kötü muamele iddiası’ gerginliği
Motosikletle gelip otele kurşun yağdırdı
Adana’da alevlere teslim olan daire tamamen yandı
Böcek davasında ’suçtan zarar gören’ sıfatıyla dinlendiler, sanık oldular