Kahramanmaraş Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı açıldı

Kahramanmaraş'ta bu yıl yıl 7'ncisi düzenlenen Kahramanmaraş Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.

Kahramanmaraş'ta bu yıl yıl 7'ncisi düzenlenen Kahramanmaraş Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.

Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nde (KAFUM) çiftçi ve üreticilere yönelik yenilikçi ürünlerin tanıtılacağı fuarın açılışında konuşan Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, "Çok şükür ilimiz iklimi ve gerekse coğrafi işaretleri bakımından birçok hayvan türünün gelişmesine müsait bir konumdadır. Her ne kadar tarım ve hayvancılıkta ülkemizde ilk sıralarda bulunsak ta, teknolojinin bu alanlarda kullanılarak potansiyeli daha da ileriye taşımak hepimizin gayretine bağlıdır" dedi.

Konuşmaların arından katılımcılar fuar alanındaki stantları ziyaret ederek firma yetkililerinden bilgi aldı.

Fuar, 21 Kasım Pazar gününe kadar 10.30-19.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Manşetler

Kapısı açık olan toplu taşıma aracından düşen adam ağır yaralandı
Burdur’da çatı yangını ekiplerce söndürüldü
Mersin’in Yenişehir Belediyesi’ne yolsuzluk operasyonu: 30 gözaltı kararı
Antalya’da 2 gündür kayıp olarak aranan turist jandarma tarafından yarı baygın halde bulundu
Evin camından çıkarak kayıplara karışan Uğur’dan 50 gündür haber alınamıyor
Burdur’da anneyi çocuklarından ayıran feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı
Isparta-Antalya karayolunda feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı
Ters yönde ilerledi, hem kendi canını hem diğer sürücülerin canını hiçe saydı: 95 bin TL ceza uygulandı
Osmaniye merkezli "Kupon-80" operasyonu: 49,2 milyar TL’lik bahis trafiği ortaya çıktı
Kaldığı pansiyon odasında ölü olarak bulundu