Kahramanmaraş’ta 404 noktada temizlik uygulaması

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 120 araç ve 614 personelle toplam 404 noktada çöp toplama, ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 120 araç ve 614 personelle toplam 404 noktada çöp toplama, ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor.

Depremzedelerin tüm ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, meydana gelebilecek muhtemel salgın hastalıkların önüne geçerek halk sağlığını korumak için şehir genelinde ilaçlama, temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ülkenin dört bir yanından yardıma gelen belediyelerin de katkılarıyla toplamda 120 araç ve 614 personel, 404 noktada çalışmalarını sürdürürken şehir çöp ve atıklardan temizlenerek dezenfekte ediliyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda çadır ve konteyner kentler, hastaneler, ana cadde ve sokaklar ile ortak kullanım alanlarında gerçekleştirilen çalışmalarla şehir çöp ve atıklardan temizlenerek meydana gelebilecek salgın hastalıkların önüne geçilmesi ve halk sağlığının korunması hedefleniyor.

Manşetler

25 metreden kayalık alana düştü, 2 saatlik operasyonla kurtarıldı
Kozan’da kadınlar, katledilen Sevda için tek ses oldu
Yanından hızlıca geçen maganda sürücüyü uyardı, saldırıya uğradı
Adana’da traktör yangını
Adana’da çukura düşen keçiyi itfaiye kurtardı
Mersin’de torbacı operasyonu: 5 tutuklama
Burdur’da silahlı kavga: 1’i ağır 3 yaralı
Mersin’deki 10 yıllık faili meçhul dosyaya 4 tutuklama
Otomobilin çarpmasıyla ölen anne ve kız çocuğu yan yana defnedildi
Antalya’da kaybolan Alzheimer hastası yaşlı adam evinden 5 km uzaklıktaki ormanda bulundu