Kahramanmaraş’ta cinayet kamerada

Kahramanmaraş'ta iki kişi arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ta iki kişi arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Silahlı kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Dulkadiroğlu ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında alacak verecek nedeniyle husumet bulunduğu öğrenilen M.D ve Harun Askara, karşılaştı.

Bir müddet tartışan ikiliden M.D, silahla Harun Askara'ya ateş açtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Askara'yı hastaneye kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Harun Askara hayatını kaybetti.

Olay anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. M.D'nin elindeki silahla Harun Askara'ya ateş açtığı ve daha sonra olay yerinden kaçtığı, yaralanan şahsın da yere düştüğü görüldü.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürerken, kaçan şahsın yakalanması için çalışma devam ediyor.

Manşetler

İnternette tanıştığı genç tarafından bıçaklanarak öldürüldü
Kahramanmaraş’ta terk edilmiş kamyonet paniği
Antalya’da ekmek fırını olarak kullanılan müstakil yapı alev alev yandı
Dörtyol’da tırla çarpışan tankerin sürücüsü yaralandı
Hatay’da ağaca takılan kediyi itfaiye kurtardı
Serik Devlet Hastanesi tıbbi sekreteri hayatını kaybetti
Antalya’da tarihi eser operasyonu: Milyonluk çok sayıda dedektör ve tarihi sikke ele geçirildi
Kahramanmaraş’ta narkotik operasyonu: 2 tutuklama
Hatay’da konteyner yangını büyümeden söndürüldü
Dörtyol’da kasten öldürme hükümlüsü yakalandı