Kahramanmaraş’ta doğaseverler Galgamaç Şelalesi’nde buluştu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği doğa yürüyüşlerinin yeni rotası tabiat güzellikleriyle ziyaretçilerini büyüleyen Galgamaç...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği doğa yürüyüşlerinin yeni rotası tabiat güzellikleriyle ziyaretçilerini büyüleyen Galgamaç Şelalesi oldu.

Büyükşehir Belediyesinin vatandaşları şehrin tabiat güzellikleriyle buluşturduğu doğa yürüyüşleri programı kaldığı yerden devam ediyor.

Etkinliğin yeni rotası Andırın ilçesi Alanlı Mahallesi kırsalındaki Galgamaç Şelalesi oldu. Farklı yaş gruplarından toplam 90 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen yürüyüşte doğaseverler, yaklaşık 7 kilometrelik mesafe kat etti.

Mavi ve yeşilin buluştuğu bölgede dar ve engebeli yolları aşan doğa tutkunları, doğal güzelliğiyle ziyaretçilerini kendine hayran bırakan Galgamaç Şelalesi'ne ulaştı. Bir yandan spor yaparken bir yandan da doğanın tadını çıkaran ve hatıra fotoğrafları çekerek anı ölümsüzleştiren doğaseverler, etkinlikten duyduğu memnuniyeti belirterek büyükşehir belediyesine teşekkür etti.

"Şehrimizin doğa harikası mekânlarını tanıma fırsatı buluyoruz"

Katılımcılardan Ali Kazancı, "Öncelikle bu güzel etkinliği düzenleyen Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum. Doğaseverler için çok güzel ve faydalı bir program oldu" dedi.

Ercüment Yıldırım ise, "Çok güzel bir etkinlik oluyor. Doğayla iç içeyiz. Büyükşehir Belediyemizin etkinlikleri sayesinde Kahramanmaraş'ın tabiat harikası mekânlarını görme fırsatımız oluyor" diye konuştu.

Manşetler

Kırıkhan’da kamyonet şarampole uçtu: 3 yaralı
9 suçtan aranan şüpheli kovalamacayla yakalandı
Cezaevi izninde silahlı paylaşım yapan şahıs yeniden cezaevine gönderildi
Kozan’da kayalıklardan düşen şahsı orman ekipleri kurtardı
Burdur’da orman yangını büyümeden söndürüldü
O anlar kamerada: Kurtulmak için kaçtı yerde sürüklenip araca bindirildi, onu yine bir kadın kurtardı
Isparta’da kontrolden çıkan tır devrildi
Mersin’de TV ünitelerine gizlenmiş 520 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Isparta’da tarihi eser kaçakçılığı operasyonu: 421 sikke ele geçirildi
Alara Çayı’nda kaybolan genci arama çalışmaları 20’nci gününde sürüyor