Kahramanmaraş’ta ev yangını: İfaiye erleri 8 kişiyi alevlerin arasından çıkardı

Kahramanmaraş'ta bir evde çıkan yangında alevler arasında kalan 8 kişi itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtuldu.

Kahramanmaraş'ta bir evde çıkan yangında alevler arasında kalan 8 kişi itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtuldu.

Alınan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesi Eyüp Sultan Mahallesi'ndeki bir evde sabah saatlerine doğru yangın çıktı. Sobadan etrafa saçılan küllerden kaynaklandığı belirlenen yangında binanın ilk katı alevler içinde kaldı. Dumanlar üst kattaki 5 çocuk ve 3 yetişkinden oluşan yabancı uyruklu aileyi de etkiledi.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İkinci katta mahsur kalan ailenin yardımına itfaiye ekipleri yetişti. Ekipler, hızlı müdahaleyle yangını çevredeki binalara sıçramadan kontrol altına alındı.

Dumandan olumsuz etkilenen 8 kişilik aile kontrollü bir şekilde binadan tahliye edilirken bölgede hazır bulunan sağlık ekiplerine teslim edildi.

Yangın nedeniyle ikamette maddi hasar oluştu. 5 çocuk ve 3 yetişkinden oluşan yabancı uyruklu ailenin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Manşetler

Baba yadigarı otomobil hurdaya döndü: 2 yaralı
Antalya’da markette cinayet: 2 ölü
Minibüs refüje çıktı: Alkollü sürücü yaralandı
Motosikletli kadınla kavga eden otobüs şoförü serbest kaldı
40 yıl hapis cezasıyla aranıyordu, gardıroptan çıktı
İskenderun’da hapis cezası bulunan 3 kişi yakalandı
Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturmasında 3 tahliye
Payas’ta uyuşturucu operasyonu; 3 gözaltı
Isparta’da 19 yıl 7 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Mahkemede annesini öldüren babasına ’şok’ suçlamada bulundu