Kahramanmaraş’ta Galatasaray taraftarları şampiyonluğu coşkuyla kutladı

Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Kahramanmaraş'ta sarı-kırmızılı taraftarlar, şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Kahramanmaraş'ta sarı-kırmızılı taraftarlar, şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-1 mağlup eden Galatasaray, bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Deprem bölgesi Kahramanmaraş'ta da sarı-kırmızılı takıma gönül veren binlerce taraftar, şehir sokaklarına akın ederek 23. şampiyonluğu doyasıya kutladı. Ellerinde Türk Bayrağı ve Galatasaray bayrağı alan taraftarlar, meşaleler yakıp, tezahüratlar yaptı ve araç konvoyu oluşturdu.

Can isimli bir vatandaş, "Türk takımlarının hepsine başarılar diliyoruz. Bir Galatasaraylı olarak şampiyonluğu yaşadık, kutlamalar da güzel ama yerinde ve zamanında güzel. Bir deprem yaşadık hepimiz bir şeyler kaybettik. Her şey tadında güzel, ben şampiyon olan takımı kutluyorum" dedi.

Zafer Kenger de, "Galatasaray'ın 23. şampiyonluğu bütün Galatasaraylı taraftarlara hayırlı olsun. Bu şampiyonluğu bugün oğlum ile kutluyorum. Zor bir sezondu ve sonunda başarılı olduk, ligi şampiyon bitirmeyi garantiledik. Aynı zamanda takımımızın golcüsü Icardi'ye de ayrı bir parantez açalım, bu sezon çok farklı oynadı ve bizi şampiyonluğa ulaştıran en önemli futbolcular arasında yer aldı" diye konuştu.

Manşetler

Eşini ve kayınvalidesini bıçaklayan şahıs intihar teşebbüsünü canlı yayınladı
Burdur’da otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Hatay’da işçi servisi tırla kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 15 yaralı
Mersin’de uyuşturucu operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı
Ağustos ayında çatı uçtu, vatandaşlar o anı anlattı
Adana’da sağanak ve kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi: Çatı sokağa düştü
Alanya’da ormanlık alan yangını büyümeden kontrol altına alındı
Boğulmak üzere olan çocuğu vatandaşlar son anda kurtardı
Yağışlı havada kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı: 4 yaralı
Feci kazada hayatını kaybeden çiftin cenazeleri yakınları tarafından teslim alındı