Kahramanmaraş’ta kaza yapmış araçlarla trafik farkındalığı oluşturuluyor

Kahramanmaraş'ta şehir girişlerine yerleştirilen kaza yapmış araçlar, sürücülerde trafik bilinci oluşturmayı amaçlıyor.

Kahramanmaraş'ta şehir girişlerine yerleştirilen kaza yapmış araçlar, sürücülerde trafik bilinci oluşturmayı amaçlıyor. Hurdaya dönen araçlarla emniyet kemeri kullanımı ve trafik kurallarına uyulmasının hayati önemi vurgulanıyor.

Kahramanmaraş'ta şehir girişlerinde yol kenarlarına yerleştirilen kaza yapmış araçlar, sürücülere trafikte dikkatli olmaları konusunda çarpıcı bir mesaj veriyor. Şehir giriş noktalarında sergilenen hurdaya dönmüş araçlar, emniyet kemeri kullanımının ve trafik kurallarına uymanın hayati önemini gözler önüne seriyor. Kazalı araçlar sürücülerin dikkatini çekiyor. Kazalarda ağır hasar alan otomobilleri gören vatandaşlar, trafik kazalarının sonuçlarını somut şekilde görme fırsatı bulurken, uygulamanın sürücüler üzerinde caydırıcı bir etki oluşturması hedefleniyor.

"Kurallara uymamız gerekiyor"

Mudahar Kılın isimli vatandaş trafikte yavaş gidip kurallara uyulması gerektiğini söyleyerek, "Her yerde trafik kazaları oluyor ve bunların olmaması için kurallara uymamız gerekiyor. Emniyet kemeri çok önemli, sinyalleri yakalım, tabelalara uyalım. Ani fren yapmayalım" diye konuştu.

Hakan Gürbak ise, "Trafikte uykusuz yola çıkmamamız lazım gerekiyor. Daha dikkatli olmamız gerekiyor. Kurallara da uymamız gerekiyor" dedi.

Manşetler

Tetikçilik girişimi son anda engellendi: 6 kişi tutuklandı
Antalya’da kayıp yaşlı adam jandarma ekiplerince bulundu
Ceyhan Nehri’nde kaybolan ikinci çocuğun da cansız bedeni bulundu
Antalya’da jandarma ekiplerinden safari araçlara yönelik denetim
Antalya’da baraka yangında küle döndü, alevler villa ve lojmanlara sıçramadan söndürüldü
Ceyhan Nehri’nde kaybolan 10 yaşındaki çocuğun cansız bedeni 3 kilometre ileride bulundu
Su arızasını gidermeye çalışan muhtar kayalıklardan düştü
Alanya’da otelde arızalı asansörü kontrol ederken yaralanan teknik personel, 40 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Ormanlık alanda mahsur kalan alzheimer hastası kurtarıldı
Beton blokta uzandı, dengesini kaybedip merdivenlere düştü