Kahramanmaraş’ta mahsur kalan 8 dağcı kurtarıldı

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde doğa yürüyüşüne çıkan 8 kişilik dağcı grubu, olumsuz hava şartları nedeniyle dağlık alanda mahsur kaldı.

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde doğa yürüyüşüne çıkan 8 kişilik dağcı grubu, olumsuz hava şartları nedeniyle dağlık alanda mahsur kaldı. Jandarma, AFAD ve UMKE ekipleri mahsur kalan dağcıları kurtarıp hastaneye sevk etti.

Edinilen bilgiye göre, Nurhak ilçesi Umutlu mevkii kırsalında yürüyüş yapan ve 8 kişiden oluşan dağcı grubu, aniden bastıran kötü hava şartları ve görüş mesafesinin düşmesi sonucu yönünü kaybetti. Durumun yetkililere bildirilmesi üzerine bölgeye jandarma, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Sarp ve dağlık arazide arama yapan ekipler 8 dağcıya ulaştı.

Durumlarının iyi olduğu öğrenilen dağcılar sağlık kontrolü için hastaneye sevk edildi.

Manşetler

Nişan töreni yapılan mekanın yanındaki hurdalıkta yangın: 3 kişi dumandan etkilendi
Tır ile çarpışan Tofaş kağıt gibi parçalandı: 4 yaralı
Mersin’deki laboratuvarda zehirlenme şüphesi: 3 personel hastaneye kaldırıldı
Osmaniye’de kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu: 4 yaralı
Mersin’deki 19 yıllık ’mumya ceset’ cinayetine 3 tutuklama
Mersin’de laboratuvarda siyanür şüphesi: 8 kişi etkilendi
Burdur hayvan barınağında ’Kötü muamele iddiası’ gerginliği
Motosikletle gelip otele kurşun yağdırdı
Adana’da alevlere teslim olan daire tamamen yandı
Böcek davasında ’suçtan zarar gören’ sıfatıyla dinlendiler, sanık oldular