Kahramanmaraş’ta ortak alanlarda dezenfeksiyon seferberliği

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi şehirde geniş kapsamlı bir ilaçlama ve dezenfeksiyon seferberliği başlattı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi şehirde geniş kapsamlı bir ilaçlama ve dezenfeksiyon seferberliği başlattı. Özellikle ortak kullanım alanlarının detaylı bir şekilde dezenfekte edildiği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinin, Ramazan Bayramı öncesinde şehir genelinde hummalı bir hazırlık süreci yürüttüğü ifade edildi. Vatandaşların bayramı daha temiz ve düzenli bir ortamda geçirebilmeleri için çalışmalarını hızlandıran belediye ekiplerinin, özellikle ortak kullanım alanlarında ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemlerine ağırlık verdiği kaydedildi. Vektörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin özellikle yoğun insan sirkülasyonunun yaşandığı camiiler, şehirler arası otobüs terminali, meydanlar ve çarşıları düzenli olarak ilaçladığı da aktarıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, şehir genelindeki temizlik ve ilaçlama çalışmalarının bayram süresince de devam edeceği bildirildi. Açıklamada, "Daha temiz ve sağlıklı bir Kahramanmaraş için ekiplerimiz gece gündüz demeden sahada çalışmalarını sürdürüyor. Bayram süresince de vatandaşlarımızın hijyenik bir ortamda bayram coşkusunu yaşayabilmeleri için görev başında olacağız" denildi.

Manşetler

Antalya’da son 2 haftada asayiş olaylarında 384 şahıs tutuklandı
Trafik kazası ucuz atlatıldı, ehliyetini yenilemeyen sürücüye ceza yağdı
‘Patent anlaşmasında sorun yaşandı’ yalanıyla 576 bin lira dolandırdılar
Ehliyetsiz ve muayenesi geçmiş motosikletle kaza yaptı 42 bin lira ceza uygulandı
Antalya’da kaçak silah operasyonu
Otogarda kapsamlı denetim: "28 yıldır ilk kez bu kadar rahatız"
Tufanbeyli’de çıkan yangında ev ve ahır küle döndü
İtfaiyeci babanın oğlunu mesai arkadaşları kurtardı
Lüks dairedeki yangın ev sahibini ağlattı
Eve giren hırsızlar yaklaşık 600 bin lira değerindeki ziynet eşyasını çaldı