Kahramanmaraş’ta sonbaharda renk cümbüşü

Kahramanmaraş'ta depremin en çok yara aldığı mahalledeki park sonbaharda ağaç yapraklarının rengarenk olmasıyla kartpostallık görüntü oluşturdu.

Kahramanmaraş'ta depremin en çok yara aldığı mahalledeki park sonbaharda ağaç yapraklarının rengarenk olmasıyla kartpostallık görüntü oluşturdu.

Kahramanmaraş'ta, 6 Şubat depremlerinin yıkıcı izleri hâlâ kendini gösterirken doğa, tüm acılara rağmen kendi döngüsünü sürdürüyor. Depremin en çok vurduğu mahalleden biri olan Onikişubat İlçesi'ndeki Şazibey'de yaklaşık 4 bin insan depremde yaşamını yitirdi. Mahalledeki parkta sonbaharda rengarenk olan ağaç yaprakları kartpostallık görüntü oluşturdu. Yıkılmış binaların yanı başında uzanan park sarı, turuncu ve kızıl yapraklarla kaplanmış durumda.

Manşetler

Hatay’da fırtınanın etkisiyle 5 tekne ve 1 yat alabora oldu
Mersin’de yasa dışı bahis çetesi çökertildi: 13 tutuklama
Gözaltına alınmak istenilen firari kelepçeli halde kaçtı, polis yakaladı
Mersin-Antalya arasında selle gelen mucurlar yolu kapattı
Hatay’da otluk alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü
Belediye önünde kendini ateşe veren şahıs hayatını kaybetti
Hatay’da fırtına nedeniyle tırlar devrildi
Mersin’de makas atan sürücü gözaltına alındı
Eşini öldüren 77 yaşındaki adam tutuklandı
Dereye düşen araçtaki kadının cenazesi teslim alınırken "Gitme" feryadı yürekleri dağladı