Kahramanmaraş’ta trafik denetimleri sıklaştırıldı

Kahramanmaraş'ta vatandaşların huzuru ve güvenliği için trafik ekiplerinin denetimlerini aralıksız sürdürdüğü bildirildi.

Kahramanmaraş'ta vatandaşların huzuru ve güvenliği için trafik ekiplerinin denetimlerini aralıksız sürdürdüğü bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin, İçişleri Bakanlığının "Emniyet kemerini tak, kaskını tak, hızını düşür, takip mesafeni koru, sadece yola odaklan, makas atma, kırmızıda dur, yayaya yol ver" sloganlarıyla yaptığı uyarılarda, sürücülerin trafik kurallarına uyması istendi. Trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve çevreye rahatsızlık veren unsurlara yönelik uygulamalarda polisin 115 araca yüksek sesle müzik dinlemekten, 42 araca abartı egzoz kullanımından, 326 şahsa ise sürücü belgesiz araç kullanmaktan işlem yaptığı bildirildi.

Bayram boyounca yoğun mesai yapan ekiplerin, denetimlerini sürekli yapacağı belirtildi.

Manşetler

Kaza yapan sürücü aracı bırakıp kayıplara karıştı
Doğum günü nedeniyle dağıtılan çikolataları yiyen 10 öğrenci hastaneye kaldırıldı
Kahramanmaraş’ta öldürülen genç kızın yakınlarından adalet çağrısı
Tırın tabanına binlerce uyuşturucu hap sakladılar
Antalya’da son 1 haftada 11 bin 553 araç ve sürücüne ceza kesildi
Mersin’de tehlikeli yükleme yapan kamyon sürücüsüne ceza yağdı
20 yaşındaki genç motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Genç kadın toplantı için beklediği dayısının silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybetmiş
Burdur’da haksız fiyat artışına 3 milyon 222 bin lira ceza
Otomobille hafif ticari aracın çarpışması kamerada