Kahramanmaraş’taki bu yolda iki günde bir trafik kazası oluyor

Kahramanmaraş'ta bulunan bir yolda iki günde bir trafik kazası oluyor. Bölge esnafı kazaların sürücü hataları ya da yoldan kaynaklandığını ifade ediyor.

Kahramanmaraş'ta bulunan bir yolda iki günde bir trafik kazası oluyor. Bölge esnafı kazaların sürücü hataları ya da yoldan kaynaklandığını ifade ediyor.

Kahramanmaraş Kuzey Çevre Yolu güzergahında bulunan bölge hemen hemen her gün trafik kazaları ile gündeme geliyor. Sürücülerin trafikte süratle ilerlerken böyleye geldiği anda virajın da etkisiyle kazaya karıştıklarını söyleyen esnaf, yol ve sürücü kaynaklı kazaların arttığını, yola önlem alınmasını istediklerini söyledi.

Esnaf Emre Çakır, Düzensiz park ve yolun biraz dar olmasından dolayı insanlar sıkıntı çekiyor ve kazaya karışıyor" dedi.

Esnaf Ümit Çam, "Bu bölgede trafik kontrolünün çok olması lazım" diye konuştu.

Esnaf Halil Nane ise "İki gün önce yine kaza oldu. İki günde bir kaza oluyor. Sürekli kaza oluyor burada" dedi.

Manşetler

Dövüş köpeği üretip yavruların kulaklarını kesen işletmeye 323 bin TL ceza
Yola savrulan motosikletin sürücüsü kaskı sayesinde kurtuldu
Antalya’da ATV dereye uçtu, yaşlı adam hayatını kaybetti
Kozan Belediye Başkanı Atlı’dan sahte fotoğraf iddialarına sert tepki: "Hukuki süreç başlatıldı"
İtfaiye eri yangında dumandan etkilenen kediyi kalp masajı ile hayata döndürdü
Antalya’da 3,5 milyon liralık kaçak elektronik eşya ve oyuncak ele geçirildi
Kahramanmaraş’ta 2,1 milyonluk vurgun yapan sahte polisler yakalandı
Alacabel’de nisan ayında kar sürprizi, sürücüler zor anlar yaşadı
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’ya 5 yıl hapis
Yaşlı adam yalnız yaşadığı evde bıçaklanarak öldürüldü