Kahramanmaraş’taki bu yolda iki günde bir trafik kazası oluyor

Kahramanmaraş'ta bulunan bir yolda iki günde bir trafik kazası oluyor. Bölge esnafı kazaların sürücü hataları ya da yoldan kaynaklandığını ifade ediyor.

Kahramanmaraş'ta bulunan bir yolda iki günde bir trafik kazası oluyor. Bölge esnafı kazaların sürücü hataları ya da yoldan kaynaklandığını ifade ediyor.

Kahramanmaraş Kuzey Çevre Yolu güzergahında bulunan bölge hemen hemen her gün trafik kazaları ile gündeme geliyor. Sürücülerin trafikte süratle ilerlerken böyleye geldiği anda virajın da etkisiyle kazaya karıştıklarını söyleyen esnaf, yol ve sürücü kaynaklı kazaların arttığını, yola önlem alınmasını istediklerini söyledi.

Esnaf Emre Çakır, Düzensiz park ve yolun biraz dar olmasından dolayı insanlar sıkıntı çekiyor ve kazaya karışıyor" dedi.

Esnaf Ümit Çam, "Bu bölgede trafik kontrolünün çok olması lazım" diye konuştu.

Esnaf Halil Nane ise "İki gün önce yine kaza oldu. İki günde bir kaza oluyor. Sürekli kaza oluyor burada" dedi.

Manşetler

Osmaniye’de motosiklet kazası kamerada
Trafikteki yumruklu saldırı: Şüpheli olay tarihinde tutuklandı
Kamyonun çarptığı 6 yaşındaki bisikletli çocuk hayatını kaybetti
Trafikte tartıştığı sürücüye yumruk attı, o anlar kamerada
Tırla çarpışan Tofaş ikiye bölündü
Otobüste kavga: Şoför ve kadın yolcu birbirlerine saldırdı
Isparta’da otomobille motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Bina yıkımı sırasında bitişik bina zarar gördü, facia ucuz atlatıldı
Kavşak sisteminde çarpışan iki motosikletin sürücüleri yaralandı
Eski kız arkadaşının evinin önünde bıçaklanarak öldürülen gencin davada KGYS kayıtları yeniden incelenecek