Kaldırımda yürüyen genç kızlara önce taciz, sonra darp

Hatay'ın İskenderun ilçesinde iki genç kız, kaldırımda yürürken bir kişinin sözlü tacizine ve ardından da saldırısına uğradı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde iki genç kız, kaldırımda yürürken bir kişinin sözlü tacizine ve ardından da saldırısına uğradı.

Olay, İskenderun'un en işlek caddelerinden Prof. Muammer Aksoy Caddesi'nde yaşandı. İddiaya göre iş yerinden mola vakti çıkan iki genç kız, markete gittikleri sırada kaldırımda kişi tarafından önce sözlü, ardından fiziki saldırıya uğradı. Çevredeki vatandaşların yardıma koşması ile genç kız saldırganın elinden kurtarıldı. Olay yerine gelen polis şüpheli A.Ç.'yi gözaltına alırken, olay kameralara da yansıdı.

Saldırıdan dolayı psikolojisinin bozulduğunu söyleyen E.Ö. adlı genç kız, şahsın kendilerine önce çirkin sözler sarf ettiğini, ardından da saldırarak darp ettiğini belirtti. E.Ö., "Bana saldırdı, saçımdan tutup yere attı, yüzüme yumruk atmaya başladı. Yerde sürükledi. Bu şahıs serbest kalırsa ben ne yapacağım. Bana tekrar saldırır diye korkuyorum. Nasıl işe gidebileceğim, nasıl çarşıda dolaşacağım. Korkuyorum, lütfen gereği yapılsın" dedi.

Olaydan sonra gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Manşetler

Dörtyol’da apartman dairesi alevlere teslim oldu
Kamyonun altında kalarak ezilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
Uyuşturucu bağımlısı durak yanında uyuyakaldı
Çiriş bitkisi toplamak için gittiği dağlık alanda hayatını kaybetti
Mersin’de dolandırıcılık şebekesi çökertildi: 100 milyonluk para trafiği ortaya çıktı
Kahramanmaraş’ta 6 gündür kayıp yaşlı adamın cansız bedeni bulundu
Adana’da motosiklette infaz
Gelin ve damat evde ölü bulundu, düğün evi cenaze evi oldu
Eşini öldürüp kaçarken yakalanan koca tutuklandı
Yaşlı adam odasında çıkan yangında hayatını kaybetti